shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Over ons

Korfballers vs. voetballers

Rolt lekker van de tong toch, VEOKS? Vrouwloos Eendrachtig Overwinnen Korfballers Steeds. Het geeft eigenlijk aan waar we voor staan… Geen vrouwen. We kunnen er lang of kort over praten, maar als echte mannelijke man wil je soms maar één ding: bier drinken en “Kut!” roepen met je maten. En als je dat ook nog kan combineren met een potje voetbal, dan is dat toch helemaal top?

“Maar… korfballers zijn toch allemaal homo!?” Nou, wij hebben er één en misschien een paar twijfelgevallen, maar verder zijn het echte mannen. Mannen die niet wensen gekleineerd te worden. Mannen die trots zijn op waar ze voor staan. Mannen die het zat zijn om de bestempeld te worden als mietjes. Maar vooral… Mannen die de decennialange oorlog tussen korfballers en voetballers eindelijk gaan beslissen. Voetballers, dat zijn namelijk de flikkers!

Kunnen onze spelers, die normaliter scoren met de handen, ook scoren met de voeten? Wij gaan er wel vanuit. Naar verwachting zijn we de kelderklasse al snel ontgroeid. En zelfs al mocht dat niet zo zijn, dan hopen we in ieder geval dat we voldoende biertjes kunnen drinken en vrouwonvriendelijke grappen kunnen maken in een heuse voetbalkantine. Daar blinken we sowieso in uit. Het is ook daarom dat dit initiatief pas een succes is op het moment dat we Veronica Inside hebben gehaald.

Enthousiast over F.C. VEOKS en zin om een potje tegen ons te foebele? Stuur ons een mailtje via de onderstaande knop. Dan gaan we dat regelen. Ja toch.