shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Bereikbaarheid

Hoe bereik je ons?

Ben je nou fan geworden van ons (wat we kunnen begrijpen), maar denk je: “waar ligt dat VEOKS dan precies?” Dat is simpel. In Nederland! Ha, goeie! Nee, zonder dollen. Op deze pagina kun je zien hoe je ons stadion het beste kunt bereiken. Wil je de exacte route weten van jouw voordeur, tot aan de middenstip? Kan gewoon, het is namelijk 2018. Scrol dan even naar beneden en klik op onze kekke Google Maps functie of ga naar OV9292.

Vanwege de grote drukte bij wedstrijden en andere F.C. VEOKS-evenementen, raden we je aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer en/of de fiets.

Parkeren

Op zowel wedstrijddagen als niet wedstrijddagen kunt u parkeren op het Prinses Irene sportpark, met uitzondering van de gereserveerde vakken. U parkeert gratis op de parkeerterreinen P1 t/m P4. Deze parkeerterreinen staan aangegeven op alle verkeersborden in de buurt van het stadion. Op wedstrijddagen zijn een aantal parkeervakken op het terrein van het F.C. VEOKS Stadion (P3 en P4) voor genodigden. Heeft u geen parkeerkaart, dat kan. Die hebben we namelijk niet. P5 is vrij parkeren op vertoon van wedstrijd- of seizoenkaart. Het vak U is het gastenvak/Uitvak.

Komt u op de fiets naar F.C. VEOKS? Aan de linkerzijde van het stadion vindt u voldoende fietsparkeerplaatsen. Hier is plaats voor ruim 500 fietsen. Fietsers kunnen gratis gebruikmaken van deze stallingen. Het is niet toegestaan uw fiets op andere plekken te stallen dan in de fietsstallingen.

LET OP! Bij parkeren in de omliggende woonwijken wordt streng gecontroleerd op foutparkeerders!