shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Accommodatie

Ons stekkie

Wat bood Sportpark Prinses Irene ruim anderhalf jaar lang een desolate aanblik. Na 2 jaar van leegstand heeft F.C. VEOKS besloten de accommodatie weer nieuw leven in te blazen, met een klein beetje hulp van de gemeente. Dit jaar is het sportpark feestelijk heropend en wat is het weer aan het stralen onder de vleugels van VEOKS. Lekker plekje, vinden wij zelf, met prima faciliteiten. Welbehagen en verrukking, zonder zurigheid. Hetgeen wat je overkomt, zodra je een stap zet in onze prachtige, vrouwloze accommodatie. Lekker man, niks mis mee.

Duizenden mensen passeren ieder jaar de poorten van Sportpark Irene. Het oudste veld van Rijswijk is sinds dit jaar de thuishaven van F.C. VEOKS. Dit multifunctionele stadion biedt plaats aan zo’n 4000 toeschouwer, waarvan 600 zitplaatsen. De accommodatie past als een hanschoen bij VEOKS. Een echte A-locatie, de uitstraling druipt ervan af.

Het sportpark is eigendom van een stichting onder aanvoering van ondernemer Hans Lammertink. Hansie, Hansie heeft wat plannetjes voor een multifunctionele locatie. Leuk plan. Maar de verwachting is dat VEOKS binnen een mum van tijd, genoodzaakt beslag moet leggen op de gehele accommodatie. Het sportpark heeft beschikking over de volgende faciliteiten:

De faciliteiten

Niet-kankerverwekkend hoofdveld (kunstgras);

Ons prachtige kunstgrasveld was één van de eerste kunstgrasvelden van Nederland. Het veld is aangelegd rond 1996, 4 jaar eerder dan de geboortedatum van onze jongste selectiespeler. Daarnaast beschikt het veld over de laatste technische snufjes, waaronder een elektronisch scorebord, met afstandsbediening. Langs de zijlijn staat de sfeervolle tribune, die plek biedt aan 600 niet dikke mensen en 0 vrouwen.  

Trainingsvelden (ekte gras)

VEOKS heeft naast het hoofdveld ook nog 3 trainingsvelden van ouderwets natuurgras. De club heeft geen terreinknecht, maar elke ochtend worden de zelf gefokte VEOKS koeien losgelaten op deze velden, voor natuurlijke bemesting. De koeien worden ook ingezet om de grasmat naar perfecte lengte te laten grazen. Zijn ze klaar met grazen of gewoon te oud? Dan belanden ze na de wedstrijd  op de barbecue. Overheerlijke VEOKS-koe-burgers. Hmm…!

Herenkleedkamers

Kleedkamers zijn overbodig, vinden wij bij VEOKS. Het liefst tonen wij onze goddelijke lichamen, maar vooral Beau zijn apparaat aan de hele wereld. Helaas is het niet anders. Door de kinderopvang die pontificaal naast het sportveld geposteerd is, hebben er ouders geklaagd over onze nuditeit. Hier hadden wij uiteraard begrip voor. Sindsdien heeft het VEOKS-complex beschikking over 6 prachtige, rustiek betegelde herenkleedmakers.  

Marvin's EHBO ruimte

Hmm, heerlijke mannen massage van Marvin. Je herkent deze ruimte aan het bordje “EHBO” op de deur. Daar is ook meteen alles mee gezegd. Echte mannen laten zich niet behandelen! Schouder uit de kom? Dan zet je hem zelf terug! Enkel gebroken? Doe je twee dagen rustig aan! Louis van Gaal neusje opgelopen? LEKKER ZO LATEN! WIE GEEFT ER NOU OM UITERLIJK! MANNENNN!

Materiaalhok

Het materiaalhok. De plek waar alle vieze dingen gebeuren tijdens feestjes en waar de trainers hun pupillen de nodige discipline bijbrengen. Dat VEOKS dit hok hoog in de rangorde heeft staan is natuurlijk geen verrassing. Oh ja, er liggen ook nog ballen. 2 stuks. Echte Derby Stars. Lekker man, niks mis mee.

Kantine

F.C. VEOKS heeft natuurlijk ook een kantine en wat voor één. Je weet wel, zo één met tafels, stoelen, 4 herentoiletten en een onbemande keuken. Een zeer riant complex van ongeveer 250 vierkante meter. De locatie is ook af te huren voor al uw feesten en partijen. Vraag Ruud, hij regelt. 

 

Directiekamer

Niemand hoeft te weten dat (bijvoorbeeld) Joey de clubkas inzet om zijn persoonlijk schulden af te lossen. Bijvoorbeeld hè. Heeeeeeel hypothetisch. Om te voorkomen dat deze verhalen op straat komen te liggen, moeten deze gesprekken achter gesloten deuren plaatsvinden. En muren. Dikke muren. Muren van titanium. Chris spreekt namelijk letterlijk een woord over de grens.