shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Mike Hauser vuelve a Holanda!

Counter striker

Mike Hauser vuelve a Holanda!

Mike Hauser vuelve a Holanda!

F.C. VEOKS heeft overeenstemming bereikt met Mike Hauser. De geboren Nederlander met Chileense nationaliteit heeft besloten in mei terug te keren naar Nederland, omdat Counterstriken op de Europese servers met een ping van 400 gewoon niet meer ging. Hauser is in Chili niet verbonden aan een club en zet zijn handtekening onder een contract voor onbepaalde tijd. De aanvallende middenvelder, die ook als valse 9 kan fungeren speelde tussen 2000 en 2004 al in Nederland en sluit over 2 maanden (of later, met die Zuid-Amerikanen weet je het nooit…) aan bij de selectie van F.C. VEOKS.

Hiermee is de eerste internationale transfer van de club een feit. Dat F.C. VEOKS ook aantrekkingskracht heeft voor buitenlandse spelers verbaasd technisch directeur J. van Lith niet. “wij zijn een ploeg die mee kan doen om de prijzen, met een geweldige achterban. De komst van Hauser en zijn verwoestende rechterbeen betekent een belangrijke kwaliteitsimpuls voor de huidige selectie. Zijn ervaring is bovendien belangrijk voor de vele jonge talenten die we in de selectie hebben. Hij is een ‘echte winnaar’ en dat soort spelers heb je er graag bij. We hebben goede gesprekken gevoerd met zijn zaakwaarnemer en vrouw Francisca Villalobos Zamora over zijn toekomst. Hauser kon ook aansluiten bij andere clubs, maar beiden vinden dat een terugkeer naar Rijswijk het beste is voor Mike.”.

“Ik kijk ontzettend uit naar mijn terugkeer naar Nederland. De eerste weken zal vooral acclimatiseren worden. In Nederland word van je verwacht dat je gaat werken en is het niet normaal om ’s middags te slapen en elke dag te barbecueën, helaas. Maar met de steun van mijn vrouw en dochtertje heb ik er alle vertrouwen in”.

Houd www.veoks.nl deze week in de gaten, want de (naar eigen zeggen) perfecte kruising tussen Ronald Koeman en Alexis Sanchez zal zich uitgebreid voorstellen in een vermakelijk diepte-interview.

Wij wensen Mike veel succes in het koninklijk blauw

Leave a Reply