shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuwe spelers aangetrokken

Vermolen en De Jong toegevoegd aan selectie

Nieuwe spelers aangetrokken

Tot genoegen van de clubleiding kunnen we mededelen dat we twee nieuwe spelers hebben aangetrokken voor de hoofdmacht van F.C. VEOKS. Boudewijn Vermolen en Robin de Jong zullen binnenkort hun opwachting maken in het koninklijke blauw.

Boudewijn Vermolen (28): gelouterde spelverdeler met een fluwelen traptechniek, een speler die met het minimale, het maximale kan bereiken. Zijn efficiëntie is bewonderenswaardig. Hij loopt geen meter teveel en kan andere beter laten spelen door ze in hun kracht zetten. Prachtige aanwinst voor het team. Strooit veelvuldig met passjes, heeft altijd oog voor zijn medespelers en kan met één steekpass de wedstrijd beslissen en de spits 1 op 1 voor de goal zetten.

Robin de Jong (27): Flamboyante speler, die zal zorgen voor een creatieve impuls binnen het elftal. Kan spelen op elke positie, maar speelt het liefst in een vrije rol. Ondanks dat zijn risico en creativiteit vaak veel oplevert, maakt hij nog wel eens een cruciale fout op het middenveld. De Jong kan niet wachten om weer op het veld te staan en wil zich graag ontwikkelen om zijn fouten te beperken en elke wedstrijd van waarde te zijn. “In het verleden pendelde ik vaak tussen een 2 of een 9, bij F.C. VEOKS wil ik constant een 7 zijn”.

We kijken uit naar de eerste minuten van onze nieuwe aanwinsten!

1 Response

Leave a Reply